Aanmelden

Door u aan te melden bij het IM-Register komt u in de procedure voor certificering. Na een positief certificatiebesluit krijgt u het certificaat Registered Qualified Interim Manager en een vermelding in het openbaar register. 

Aan welke eisen moet ik voldoen?

De eisen waaraan de interim manager moet voldoen om in aanmerking te komen voor certificering staan beschreven in het Reglement persoonscertificering RQIM.

Hoe kan ik mij aanmelden?

U kunt zich aanmelden door de aanmeldingsovereenkomst RQIM (Registered Qualified Interim Manager) in te vullen, te ondertekenen en naar ons te retourneren per mail of per post.

Aanmeldingsovereenkomst RQIM

De overeenkomst kunt u ondertekend retourneren naar: secretariaat@imregister.nl.

Of per post naar:

Stichting IM-Register
Bezuidenhoutseweg 187e
2594 AH Den Haag

 

http://www.imregister.nl/aanmelden
© 2018 IM-Register.

Sociëteit Quintessence, het Nive Kennisnetwerk van en voor interim-managers is het platform waar interim managers hun informatie en hun ervaring met elkaar delen.

Wij vormen een Kennisnetwerk dat interessant is, zowel zakelijk als inhoudelijk, voor de top van de Nederlandse interim-wereld. Het Kennisnetwerk biedt kortingen op Sioo opleidingen, op het PZO-lidmaatschap en geeft toegang tot het Nive Management Development programma.

Daarnaast zijn er indirecte voordelen van een lidmaatschap, zoals regelmatig contact met vakgenoten en via de SQ site, zichtbaarheid voor klanten.