Interim Nieuws

3 sept Vier handige tips voor inhuur interim juristen
Organisaties maken in grote getale gebruik van interim juristen, om direct de werkdruk te kunnen verlagen bij opschaling of om specifieke expertise binnen te halen voor een tijdelijk project. De gevolgen van de populariteit van juridische interim professionals zijn duidelijk zichtbaar; voor steeds meer profielen onstaat schaarste. Thomas van Vliet, Legal Recruitment Consultant bij Robert Walters, geeft advies over de planning, selectiecriteria en het wervingsproces voor het succesvol inhuren van juristen op interim-basis.
Lees het gehele artikel op accountantweek.nl

12 augustus JBR Interim Executives wil markt voor tijdelijke topbestuurders openbreken
Wanneer bestuurders zich in een positie bevinden waarin ze zelf niet langer in staat zijn hun bedrijf weer winstgevend te maken of noodzakelijke strategische veranderingen door te voeren, kan het inschakelen van een externe executive uitkomst bieden. Harm Tunteler, de Managing Director van JBR Interim Executives, is al jaren actief in het vak en een van de boegbeelden van de gespecialiseerde beroepsgroep van interim executives. Consultancy.nl sprak met Tunteler over de ontwikkelingen in de markt en de positie van zijn nieuwste werkgever. 
Lees het gehele artikel op consultancy.nl

21 juni Interim managementmarkt trekt aan, tweedeling dreigt in de top
De arbeidsmarkt voor hoogopgeleide interim managers viert hoogconjunctuur. Het aantal interim managers en topprofessionals in opdracht is naar een recordhoogte van 80% gestegen en de gemiddelde duur van de opdracht bedraagt bijna veertien maanden tegen een gemiddeld hoger tarief. Wel zijn er bij tarifering grote sectorverschillen zichtbaar, en dreigt er bovendien een tweedeling te ontstaan tussen zelfstandig ondernemers en interim managers in loondienst.
Lees het gehele artikel op consultancy.nl

http://www.imregister.nl/interim-nieuws
© 2021 IM-Register.