Kosten

Kosten

Nadat het secretariaat uw ondertekende overeenkomst heeft ontvangen, ontvangt u van ons een factuur. De factuur bestaat uit de kosten van de jaarlijkse bijdrage en de kosten voor de ingangstoetsing (eenmalig).

De hoogte van de jaarbijdrage voor certificatie en de kosten van de ingangstoetsing kunt u vinden in de tarievenlijst. Deze wordt jaarlijks door het bestuur vastgesteld. Hier vindt u de tarievenlijst: Tarievenblad 2017.

Alle genoemde bedragen op deze website zijn exclusief BTW.

http://www.imregister.nl/kosten
© 2018 IM-Register.

Sociëteit Quintessence, het Nive Kennisnetwerk van en voor interim-managers is het platform waar interim managers hun informatie en hun ervaring met elkaar delen.

Wij vormen een Kennisnetwerk dat interessant is, zowel zakelijk als inhoudelijk, voor de top van de Nederlandse interim-wereld. Het Kennisnetwerk biedt kortingen op Sioo opleidingen, op het PZO-lidmaatschap en geeft toegang tot het Nive Management Development programma.

Daarnaast zijn er indirecte voordelen van een lidmaatschap, zoals regelmatig contact met vakgenoten en via de SQ site, zichtbaarheid voor klanten.