Nieuws

Wijzigingen formulieren (her)certificering

Middels deze nieuwsflits willen wij u informeren over een aantal wijzigingen die per 1 september 2014 zijn doorgevoerd in het proces van (her)certificering. Er is opnieuw gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van het proces, maar er hebben geen inhoudelijke wijzigingen plaatsgevonden. Hieronder staan de wijzigingen kort beschreven. Wij hopen op deze manier het proces gebruiksvriendelijker te hebben gemaakt. Mocht u nog opmerkingen of suggesties hebben dan horen wij die graag. U kunt die mailen naar: secretariaat@imregister.nl.

Nieuwe formulieren
De formulieren voor (her)certificering zijn veranderd in Word documenten. Ze kunnen digitaal ingevuld worden en tussentijds worden opgeslagen. Bovendien kan de interim manager de formulieren nu per mail naar opdrachtgever en/of schaduwmanager versturen. 

Inscannen en mailen
Voorheen liep het invullen van formulieren online via het programma Echosign. In Echosign konden interim managers de formulieren digitaal ondertekenen en direct naar het secretariaat versturen. Aangezien er met Echosign geen mogelijkheid was om de formulieren tussentijds op te slaan of door te sturen naar derden is er besloten de formulieren weer in Word te zetten. De formulieren kunnen vanaf het besloten deel van de website worden gedownload en uitgeprint, daarna kunnen de formulieren worden ingescand en per mail naar secretariaat@imregister.nl worden verstuurd. Per post is ook mogelijk. 

Opslaan gegevens
De dossiers van interim managers worden nog steeds opgeslagen in Box. Echter, interim managers hoeven niet meer zelf hun dossiers in Box te uploaden. Dit zal het secretariaat voor ze doen. Zodra het dossier compleet is zal het secretariaat het dossier in Box zetten en doorsturen naar de certificerende instelling. Box is een beschermde omgeving en wordt door het IM-Register gebruikt als digitaal archief. Voor meer informatie over de privacy policy ga naar www.imregister.nl


Terug naar het nieuws overzicht

http://www.imregister.nl/nieuws/3784/Wijzigingen-formulieren-her-certificering
© 2021 IM-Register.