Proces van certificering

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u de factuur betaald heeft krijgt u van ons een inlogcode, zodat u op het besloten deel van de website kunt inloggen. Daar treft u onder het kopje toetsingsformulieren verschillende formulieren aan. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen formulieren voor initiële certificering en formulieren voor hercertificering.

Hieronder kunt u in het schema de procesgang volgen.

Het IM-Register raadt u aan tijdens uw opdrachten al aan de slag te gaan met de formulieren, zodat u niet achteraf nog een keer bij uw opdrachtgevers langs moet om de formulieren in te laten vullen. Daarnaast kunt u de formulieren ook voor uzelf gebruiken als 'reflectiemoment' om samen met uw opdrachtgever naar mogelijke ontwikkelpunten te kijken.

http://www.imregister.nl/proces-van-certificering
© 2018 IM-Register.

Sociëteit Quintessence, het Nive Kennisnetwerk van en voor interim-managers is het platform waar interim managers hun informatie en hun ervaring met elkaar delen.

Wij vormen een Kennisnetwerk dat interessant is, zowel zakelijk als inhoudelijk, voor de top van de Nederlandse interim-wereld. Het Kennisnetwerk biedt kortingen op Sioo opleidingen, op het PZO-lidmaatschap en geeft toegang tot het Nive Management Development programma.

Daarnaast zijn er indirecte voordelen van een lidmaatschap, zoals regelmatig contact met vakgenoten en via de SQ site, zichtbaarheid voor klanten.