Stichting IM-Register

De Stichting IM-Register is hét kwaliteitsinstituut voor professionele interim managers in Nederland. Zij borgt de relevantie van de kwaliteitsnormen door opdrachtgevers, leveranciers (interim managers), kaderstellende organisaties (beroeps- en brancheverenigingen, onderwijsinstellingen en overheid) en certificatie-instellingen te betrekken bij het opstellen van de professionaliteitscriteria.

Door het IM-Register geaccrediteerde certificatie-instellingen beoordelen op basis van deze professionaliteitscriteria de kennis, vaardigheden en competenties van de interim manager. Als getoetste interim managers voldoen aan de voorwaarden, ontvangen zij als bewijs van conformiteit een certificaat.

 

http://www.imregister.nl/stichting-im-register
© 2018 IM-Register.

Sociëteit Quintessence, het Nive Kennisnetwerk van en voor interim-managers is het platform waar interim managers hun informatie en hun ervaring met elkaar delen.

Wij vormen een Kennisnetwerk dat interessant is, zowel zakelijk als inhoudelijk, voor de top van de Nederlandse interim-wereld. Het Kennisnetwerk biedt kortingen op Sioo opleidingen, op het PZO-lidmaatschap en geeft toegang tot het Nive Management Development programma.

Daarnaast zijn er indirecte voordelen van een lidmaatschap, zoals regelmatig contact met vakgenoten en via de SQ site, zichtbaarheid voor klanten.