B2B

Sluit een handige telefoondienst aan

Het hebben van een telefoondienst kan erg fijn zijn om te hebben. Zeker als u merkt dat uw steeds minder tijd hebt om zelf de telefoon op te nemen. Dit is natuurlijk een erg goed teken, maar het kan ook zeker stressvol zijn. Niet alleen kunnen zij de telefoon beantwoorden met de nodige vragen, maar ze kunnen ook een agenda voor u bijhouden en afspraken inplannen. Daarnaast kunnen er welkomstberichten en voicemailberichten worden ingesproken die kunnen worden gebruikt wanneer er geen telefoon kan worden opgenomen. Zo kan op de eerstvolgende momenten worden teruggebeld en een gesprek naar wens kan worden uitgevoerd.

Zet communicatie altijd voorop 

Wanneer u een bedrijf heeft waarbij de communicatie naar de klant erg belangrijk is, kan dit nog een hele uitdaging zijn om zelf te doen. Natuurlijk weet u zelf het beste wat wel en niet werkt voor uw organisatie omdat u meestal uw klanten goed kent. Maar telefonisch communiceren blijft toch wel vaak iets wat achterwege wordt gelaten. Wanneer u belangrijke klanten aan de telefoon heeft wilt u dat deze goed worden behandeld en dat er duidelijkheid is. Daarom is een antwoordservice telefoon erg handig. U krijgt gewoon een eigen telefoonnummer waarmee u kunt adverteren op uw website, maar deze kunt u ook op visitekaartjes zetten of andere marketing uitingen. Wanneer er dan gebeld wordt naar dit nummer wordt er direct doorgeschakeld naar de antwoordservice. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw klanten meteen in contact komen met iemand die representatief de telefoon beantwoord en de juiste handelingen verricht.

Een persoonlijke touch toevoegen

Wanneer u dan een klantenservice bedrijf heeft ingeschakeld is het nog een kwestie van ze inlichten hoe jouw organisatie te werk gaat en waar u voor staat. Er zijn bijvoorbeeld standaard antwoorden die gegeven kunnen worden op vragen zodat er een continuïteit ontstaat. Daarnaast kunnen er ook bepaalde boodschappen worden overgebracht in de manier waarop er gesproken wordt of wanneer er bepaalde zinnen worden gezegd. Wanneer dit duidelijk wordt overgebracht naar uw klant kunt u de resultaten hiervan inzien. Er zijn rapporten en verslagen beschikbaar die u kunt laten zien hoe lang de meeste gesprekken duren, hoe deze verlopen en hoe ze eindigen. Afhankelijk van wat jij wilt kunt u deze eventueel aanpassen naar zoals u dat zou willen. Ook kunt u met de gegevens die u heeft bepaalde groepen creëren en iedere groep anders aangesproken laten worden. Dit zorgt voor meer resultaten zodat u sneller uw doelen kunt behalen.

Categorie: B2B

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven