Waarom wordt een auto delen steeds populairder?

Als je eenmaal een auto hebt, zijn er nog een hoop andere dingen waar je rekening mee moet houden. Je moet bijvoorbeeld zorgen dat je auto regelmatig naar de garage gaat voor onderhoud, en bij problemen aan de auto moet je ervoor zorgen dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. 

De laatste jaren is het aantal mensen dat gebruik maakt van auto delen steeds toegenomen. Veel mensen vinden het voordelig omdat ze zo geen eigen auto hoeven te kopen of onderhoudskosten hoeven te betalen. Anderen vinden het milieuvriendelijker en gebruiken de diensten voor korte ritjes in de stad. Bovendien draag je bij aan het feit dat steden leefbaarder worden. Genoeg redenen om te kiezen voor een auto delen, toch? In deze blog bespreken we waarom een auto delen zeer aantrekkelijk en milieuvriendelijk is. 

Waarom een auto delen?

Veel mensen willen wel eens een auto delen, maar weten niet precies hoe het werkt. Het is heel simpel: je meldt je aan bij een autodeelsysteem en kies vervolgens een auto uit die je wilt gebruiken. Ben je op zoek naar auto huren rotterdam zuid? Een auto huren bij Greenwheels is goedkoper dan autobezit en zeer toegankelijk. Je kunt altijd een auto in de buurt vinden en zorgt ervoor dat er meer ruimte op straat is. Je hebt alleen maar een rijbewijs nodig om gebruik te kunnen maken van een auto. Bovendien kun je door middel van het delen van een auto bijdragen aan een beter milieu. 

Wat kost een auto delen?

Altijd lekker dichtbij en zonder gedoe de auto pakken, klinkt geweldig toch? Steeds meer particulieren maken al gebruik van de voordelen van een deelauto. Wil je graag een particulier auto huren? Een deelauto is heel eenvoudig te gebruiken. Maar wat kost het eigenlijk? Dit heeft voornamelijk te maken of je een abonnement kiest of per keer betaald. Je kunt de kiezen uit drie verschillende manieren om te betalen. Gebruik je soms de auto? Dan kun je het beste per rit betalen. Maar als je vaak of regelmatig gebruik maakt van een deelauto, kun je gebruik maken van een abonnement die €10 tot en met €25 kost. De kosten per kilometer liggen tussen de €0,29 en €0,39. Bij een vaak abonnement en regelmatig abonnement kun je overigens ook nog eens gebruik maken van meerdere bestuurders. Er kunnen maximaal 4 bestuurders rijden. Genoeg redenen om te kiezen voor een deelauto van Greenwheels. Een auto voor iedereen.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven