Deze bedrijfswagens zijn onmisbaar

Bedrijfswagens zijn onmisbaar voor veel bedrijven en zelfstandigen die dagelijks goederen moeten vervoeren. Bij de keuze van een bedrijfswagen is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de grootte, het laadvermogen en de brandstofefficiëntie. Twee populaire keuzes in het segment van de bedrijfswagens zijn de Renault Traffic occasion en de Opel Vivaro occasion.

Populaire bedrijfswagens

De Renault Trafic occasion is een populaire bestelwagen die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en ruimte. Deze bestelwagen heeft een laadvermogen van ongeveer 1.200 kg en biedt voldoende ruimte voor het vervoeren van grote objecten. De Renault Traffic occasion is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een standaardversie en een verlengde versie. Ook is er keuze uit verschillende motorvarianten, waaronder benzine- en dieselmotoren.          

Een ander populaire bedrijfswagen is de Opel Vivaro occasion. Deze bestelwagen biedt ook veel ruimte en heeft een laadvermogen van ongeveer 1.400 kg. De Opel Vivaro occasion is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en motorvarianten. Ook is er keuze uit verschillende lengtes en hoogtes, zodat er altijd een Opel Vivaro occasion is die aan de eisen van de gebruiker voldoet.

Behoeften van je bedrijf

Bij de keuze van een bedrijfswagen is het belangrijk om te kijken naar het gebruik en de behoeften van het bedrijf. Als er voornamelijk kleine objecten vervoerd moeten worden, dan is een kleinere bestelwagen wellicht voldoende. Als er echter regelmatig grote objecten vervoerd moeten worden, dan is een grotere bestelwagen zoals de Renault Traffic of de Opel Vivaro misschien een betere keuze.

Ook de brandstofefficiëntie speelt een belangrijke rol bij de keuze van een bedrijfswagen. Zeker in een tijd waarin de brandstofprijzen hoog zijn, kan het veel geld besparen om een zuinige bedrijfswagen te kiezen. De Opel Vivaro occasion en de Renault Traffic occasion bieden beide een goede brandstofefficiëntie, zeker als er gekozen wordt voor een dieselvariant.

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden bij de keuze van een bedrijfswagen is de veiligheid. Veel bedrijfswagens hebben tegenwoordig geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals ABS, ESP en airbags. Het is belangrijk om te kijken naar welke veiligheidsvoorzieningen er in de bestelwagen zitten en of deze voldoen aan de eisen van het bedrijf.

Tot slot is het ook belangrijk om te kijken naar de kosten van een bedrijfswagen. Een nieuwe bedrijfswagen kan behoorlijk duur zijn, zeker als er gekeken wordt naar de luxere uitvoeringen. Een tweedehands bedrijfswagen, zoals een Renault Traffic occasion of een Opel Vivaro occasion, kan een stuk betaalbaarder zijn.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven